Advertising

  Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca în conditiile prevazute de legislatia româna în vigoare.


 • Jurisdictia aplicabila

  Prezentul contract se supune legislatiei din România. În caz de litigiu sarcina indeplinirii obligatiilor contractuale revine societatii, iar instanta competenta este cea de la domiciliul dumneavoastra.


 • Proprietate

  Societatea este unicul proprietar al totalitatii drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului (paginii web), respectiv designului, continutului si marcilor inregistrate in numele acestuia si publicate pe pagina Web. Dumneavoastra aveti obligatia de a respecta totalitatea drepturilor de proprietate intelectuala ale societatii.


 • Dispozitii finale

  În situatia în care prezentul contract se încheie pe durata nedeterminata sau are o durata mai mare de un an, acesta poate fi denuntat de catre oricare din parti, de drept, fara îndeplinirea vreunei alte formalitati, printr-o simpla notificare trimisa în scris, indiferent de modalitate, catre cealalta parte.

  În calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:
  - contract de furnizare produse al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare si care nu pot fi controlate de catre societate;
  - contract de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
  - contracte de furnizare a înregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, în cazul în care au fost desigilate.

  Prevederile prezentului se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata. Nu se vor livra produse fara o comanda prealabila din partea dumneavoastra daca aceasta livrare implica solicitarea efectuarii unei plati. În cazul livrarilor pentru care nu exista o comanda prealabila, sunteti exonerat de orice contraprestatie.


 •    

 • Momentul incheierii contractului

  Dupa lansarea de catre dumneavoastra a comenzii de produs/produse, la momentul la care societatea va va comunica mesajul de confirmare referitor la comanda dumneavoastra, se incheie valabil contractul de vânzare cumparare între parti.


 • Obiectul Contractului

  Obiectul contractului îl constituie produsul/produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre societate. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre societate pe pagina web.


 • Pretul Contractului

  Pretul produsului/produselor achizitionate este acela mentionat pe pagina web de catre societate pentru produsul/produsele în cauza. Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Pretul produsului include TVA precum si orice alta taxa.

  Preturile produselor de pe site-ul eFlamingo.ro nu sunt valabile pentru reteaua de magazine Flanco.


 • Modalitatea de livrare si plata

  Societatea îsi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care ati primit mesajul de confirmare referitor la comanda dumneavoastra. In cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este diponibil, societatea va va informa despre aceasta situatie iar sumele pe care le-ati varsat va vor fi restituite în termen de maxim 30 zile. Furnizorul poate livra catre dumneavoastra un produs similar având acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul dumneavoastra. Produsul/produsele va vor fi livrate printr-o firma de curierat, plata produsului/produselor facându-se dupa verificarea de catre dumneavoastra a coletului. Plata se va face catre firma de curierat pe baza de chitanta întocmita de catre acesta.


 • Dreptul de renuntare

  In calitate de consumator aveti dreptul de a notifica în scris societatea despre faptul ca doriti sa renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsul este predat in stare buna, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare si daca se preda în ambalajul original. Singurele costuri care pot cadea în sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
  Termenul de 10 zile începe sa curga de la data primirii produselor. În cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, societatea va va rambursa sumele achitate, fara a va solicita sumele necesare rambursarii lor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului.


 •    

 • Raspundere

  Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe pagina web. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard. De esemenea, unele caracteristici sau pretul, pot fi modificate de catre societate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Promotiile prezente pe pagina web sunt valabile in limita stocului disponibil. Pagina web poate contine si link-uri catre alte site-uri. Societatea nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea Clauzelor Comerciale si celorlalte instructiuni mentionate pe pagina web. Societatea nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii paginii web precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe site. Prin urmare, societatea va sta oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari..


 • Garantie

  Societatea acorda garantie pentru produsele comercializate în conditiile mentionate în certificatul de garantie care insoteste fiecare produs, conform legislatiei în materie. Termenul de garantie este mentionat in certificatul de garantie iar prevederile certificatului nu primeaza în fata drepturilor oferite de lege în baza Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor si garantiile asociate acestora. Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact . Dumneavoastra, în calitate de cumparator, va obligati sa luati la cunostinta si sa respectati prevederile cuprinse Certificatului de Garantie, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia. Riscurile degradarii, distrugerii sau pierderii fortuite a produselor care fac obiectul prezentului contract se transmit de la societate catre dumneavoastra la momentul în care va vor fi predate de catre firma de curierat.

 • AcasăAcasă

  Coş  

  (gol)

  Produse noi

  No new products at this time

  Advertising